TOPlist


pstruh na másle s bylinkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh470
Máslo čerstvé40
Citrony40

Energetická hodnota celkem: 3658 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 29 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1829 kJ

Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 14.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, bazalka, timián, citrónová šťáva na pokapání

Postup přípravy

Pstruha zbavíme hlavy a ploutví, prosolíme, posipeme bylinkami (i dovnitř). Do vnitř dáme tři půlkolečka citrónu a kousek másla, dáme na pekáč a na vrch ještě kousek másla. Dáme péct na 150°C cca 20 minut na posledních 5 minut zapneme gril.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma