TOPlist


Rybí salát ze zavináče s rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zavináče ze sleďů250
Smetana zakysaná 15%200
Kukuřice sterilovaná průměr100
Hrášek sterilovaný průměr100
Rajčata konzervovaná250

Energetická hodnota celkem: 3585 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 27 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 598 kJ

Bílkoviny (g): 6.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 1.2


Dochucovadla:

sůl špetka, mletý černý pepř špetka

Postup přípravy

Ze zavináčů odstraníme kůži, pokrájíme je i se zelím na kousíčky, přidáme okapaný hrášek a kukuřici. Přidáme rajčata(200 g) z plechovky i s nálevem a smetanu. Salát podáváme vychlazený s pečivem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma