TOPlist


Rybí salát s rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zavináče ze sleďů250
Smetana zakysaná 20%200
Kukuřice sterilovaná průměr100
Hrášek sterilovaný průměr100
Rajčata konzervovaná200

Energetická hodnota celkem: 3900 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 34 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 975 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Velice rychlý a chutný salátek, který je zjemněný smetanou. Pozor, je hodně kalorický! Ze zavináčů odstraníme kůži, pokrájíme je i se zelím na kousíčky, přidáme okapaný hrášek a kukuřici. Přidáme sekaná rajčata z plechovky i s nálevem a krémovou zakysanou smetanu. Salát podáváme vychlazený s pečivem. Dělal sem i z čerstvých ingrediencí a neměl chybu. Zkoušel sem jogurt, ale to nebylo ono.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma