TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z vařeného květáku s vejcem

Zpět
  • Autor: PetraPo
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1832 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 14, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 916 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Květák uvaříme ne zcela do měkka a necháme zchladnout, poté rozkrájíme na kousky, 2 vejce uvaříme natvrdo, necháme zchladnout a rozkrájíme na kostičky, 2 okurky a malou cibuli pokrájíme na jemno. Vše smícháme, osolíme a opepříme dle chuti a spojíme dresinkem ze zakysané smetany a lžičky plnotučné hořčice. Necháme v chladu rozležet.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři