- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
salátová zálivka řecko (mikado suchý stav) | 9 |
salátová zálivka Italská (mikado suchý stav) | 9 |
Rukola | 360 |
Rajčata | 355 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 40 |
Olej olivový | 35 |
Paprika žlutá | 190 |
Okurka salátová | 400 |
Cibulka jarní | 45 |
Energetická hodnota celkem: 2726 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme a nakrájíme, zalijeme zálivkou (voda, olej a směs od mikada), zamícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.