- Autor: HelaF
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kapusta hlávková | 500 |
| Cibule | 130 |
| Hovězí maso zadní průměr | 190 |
| Vepřové mleté průměr | 180 |
| Rohlík tukový průměr | 120 |
| Vejce celá průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6222 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






