TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnové kari s basmati rýží (vegetarianské)

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

1,5 lžičky garam masala sůl 1/4 hrnku nasekaného čerstvého koriandru

Energetická hodnota celkem: 6417 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 248, SAFA (g): 9, Cukry (g): 62, Vláknina (g): 61, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1604 kJ

Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 15.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

1. namočíme cizrnu a druhý den uvaříme 2. uvaříme rýži 3. rajčata nasekáme najemno nebo použijeme drcená 4, cibule najemno 5. Rozpálíme pánev, přidáme olej, cibuli 6. Přidáme garam masalu 7. Dusime cca 5 minut 8. Přidáme scezenou cizrnu, rajčáta a špenátové listz a dusíme cca 2 minuty, aby špenát "zavadl" 9. Smíchejte jogurt s koriandrem a špetkou soli

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři