TOPlist


Bulgur salát s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenkasparova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur (v suchém stavu)100
Kuřecí prsa bez kůže400
Cibulka jarní100
Rajčata 110
Paprika bílá100

Energetická hodnota celkem: 3513 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 88 SAFA (g): 2 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

zeleninový bujon na bulgur, sůl, pepř, grilovací koření, bazalka, petržel, máta

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma