TOPlist


holandský řízek

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr100
Eidam 30%50
Vejce celá průměr20
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)40
Mouka pšeničná hladká10
Strouhanka10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5

Energetická hodnota celkem: 2182 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 15 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Mleté maso osolíme, smícháme s mlékem a necháme cca 1 v lednici, přidáme vajíčko a na drobném struhadle nastrouhaný sýr. Smícháme, podle potřeby můžeme zahustit strouhankou. Tvoříme placičky a obalujeme v trojobalu. Usmažíme na pánvy na troše oleje.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma