TOPlist


mexické fazole

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Slanina anglická35
Cibule15
Kukuřice sterilovaná průměr50
Fazole bílé v rajské omáčce75
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu75

Energetická hodnota celkem: 1387 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 6 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, červená paprika, chilli,

Postup přípravy

Do pánve dáme vyškvařit na malé nudličky nakrajený uzený bok (popř. anglickou slaninu) , vložíme nakrájenou cibuli a restujeme, poté přidáme červené fazole ve slaném nálevu (předem slejeme), bílé fazole v červené omáčce (i s omáčkou), sterilovanou kukuřici. Přidíme koření a necháme prohřát tak cca 10 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma