TOPlist


TRESKA V BYLINKÁCH str 57 Natur House 711 kJ

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenulka7
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska200
Česnek3
Citronová šťáva18
Olej olivový3

Energetická hodnota celkem: 822 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, bílý pepř, provensálské bylinky

Postup přípravy

Tresku omyjte a osušte, okořeňte provensálským kořením (rozmarýn, levandule, tymián, estragon, saturejka, oregano, kerblík, majoránka) a bílým pepřem. Osolte a pomažte rozmačkaným česnekem (1stroužek) z obou stran a nakonec pokapejte citronovou šťávou (1/4 citrónu). Dejte ALESPOŇ NA 1 HODINU do chladu. Poté opečte na olivovém oleji z obou stran do zlatova. Podávejte s vařeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma