TOPlist


Salát Nikoise - dle MF DNES "Zdravé recepty"

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenkasparova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa400
Brambory vařené500
Fazolky240
Vejce celá průměr107
Eidam 30%100
Olivy černé15
Tuňák v oleji180
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 6184 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 122 SAFA (g): 23 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1546 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 30.5 SAFA (g): 5.8 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

sůl, pepř, citron

Postup přípravy

Uvaříme 2 vajíčka, brambory a zelené fazolky. Nakrájíme sZálivka: Česnek nakrájíme na co nejmenší kousky a "podusíme" na oleji, přidáme k němu citr.šťávu a olej, osolíme a opepříme. Na stejné pánvi necháme změknout cuketu. Vše s mícháme spolu s rajčaty a vejci, sýrem a černými olivami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma