TOPlist


svíčková

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 150

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva20
Mrkev40
Petržel - kořen13
Hovězí svíčková100
špek8
Voda, minerální vody bez příchutě140
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)40
Hotová jíška (v suchém stavu)2

Energetická hodnota celkem: 1138 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 4 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, ocet

Postup přípravy

Maso omyjeme a prošpikujeme, dáme do papiňáku spolu se zeleninou a kořením. Zalejeme vodou a dáme vařit na cca 80 minut. Po uvaření necháme schladnout a vyndáme maso a koření, zbytek rozmixujeme. Nalijeme do hrnce, přidáme mléko a přivedeme k varu, přidáme jíšku (pokud dáte víc zeleniny tak není potřeba) a vaříme cca 5 minut. Vypneme a dochutíme solí, octem, popř.cukrem (podle chuti).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma