TOPlist


Bryndzová polievka

  • Uživatelský recept
  • Autor: mamanko
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule80
Brambory (syrové)500
Klobása papriková200
Bryndza 50%200

Energetická hodnota celkem: 6242 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 84, Sacharidy (g): 104 SAFA (g): 49 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1561 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 12.3 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

soľ, kmín

Postup přípravy

Zemiaky a cibuľu očistíme a nakrájame na kocky (cibuľu na drobno). Dáme spolu variť do hrnca. Osolíme a pridáme kmín. Keď začne voda vrieť, pozbierame penu zo zemiakov a vložíme nakrájanú klobásku. Keď sú zemiaky uvarené, odstavíme hrniec a pridáme bryndzu. Už nevaríme len rozmiešame, kým sa bryndza nerozpustí. Prajem dobrú chuť!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma