TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bryndzová polievka

Zpět
  • Autor: mamanko
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule80
Brambory (syrové)500
Klobása papriková200
Bryndza 50%200

Dochucovadla:

soľ, kmín

Energetická hodnota celkem: 6242 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 84, Sacharidy (g): 104, SAFA (g): 49, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1561 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Zemiaky a cibuľu očistíme a nakrájame na kocky (cibuľu na drobno). Dáme spolu variť do hrnca. Osolíme a pridáme kmín. Keď začne voda vrieť, pozbierame penu zo zemiakov a vložíme nakrájanú klobásku. Keď sú zemiaky uvarené, odstavíme hrniec a pridáme bryndzu. Už nevaríme len rozmiešame, kým sa bryndza nerozpustí. Prajem dobrú chuť!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři