- Autor: bianka
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Ocet | 5 | 
| Hořčice plnotučná | 8 | 
| Cibule | 25 | 
| Oleje (všechny druhy) | 6 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 100 | 
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, pepř, sůl, hřebíček
Energetická hodnota celkem: 1082 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 20, 
                                                        Tuky (g): 18, 
                                                        Sacharidy (g): 4,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Hovězí nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, osmahneme na olivovém oleji. Maso vyndáme a na olej přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a hřebíček. Když je cibule dozlatova, přidáme maso , hořčici , ocet a dusíme doměkka. Během dušení podléváme vodou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









