- Autor: billiejean
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 25 |
Máslo čerstvé | 25 |
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 600 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 220 |
Parmezán 25% | 75 |
Rajský protlak | 40 |
Rajčata konzervovaná | 285 |
Víno červené | 150 |
Šunka parmská | 115 |
Játra kuřecí | 80 |
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Houby čerstvé průměr | 225 |
Olej olivový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 12407 kJ
Bílkoviny (g): 190,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 261,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1241 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 26.1, SAFA (g): 7, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.