- Autor: Hana2
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 20 |
| Olej olivový | 7 |
| Pažitka | 10 |
| Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
| Rajčata | 100 |
| Česnek | 15 |
| Cuketa | 150 |
| Eidam 30% | 18 |
| Těstoviny (v suchém stavu) | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1475 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku, postupně přidáváme na slabá půlkolečka nakrájenou cuketu, 2 stroužky česneku nakrájené na plátky, rajčata nakrájená na menší kostičky, osolíme, opepříme a podusíme. Nakonec přidáme konzervičku tuňáka ve vlastní šťávě, prohřejeme, přidáme uvařené těstoviny a zamícháme. Na talíři zdobíme pažitkou a 1plátkem eidamu nakrájeným na malé kousky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






