TOPlist
Sledujte nás:

houbová omáčka

Zpět
  • Autor: oblonska
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín, petrželka

Energetická hodnota celkem: 6177 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 56, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1544 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 14, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Přední hovězí maso uvaříme do měkka. Připravit jíšku světlou 4 dkg másla, 4 dkg mouky hl., zvlášť si připravíme houby nadrobno nakrájené na másle a cibulce, přidat kmín. Jíšku rozředíme a uvařené houby spojíme, přidáme zakys. smetanu a trochu citr. šťávy, sůl a zelená petrželka

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři