- Autor: oblonska
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 40 |
Hřiby | 270 |
Cibule | 30 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 750 |
Smetana zakysaná 12% | 25 |
Hovězí maso přední průměr | 400 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, petrželka
Energetická hodnota celkem: 6177 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 108,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1544 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 14, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Přední hovězí maso uvaříme do měkka. Připravit jíšku světlou 4 dkg másla, 4 dkg mouky hl., zvlášť si připravíme houby nadrobno nakrájené na másle a cibulce, přidat kmín. Jíšku rozředíme a uvařené houby spojíme, přidáme zakys. smetanu a trochu citr. šťávy, sůl a zelená petrželka
Komentáře je možné psát až po přihlášení.