- Autor: Batrla
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 819 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2300 |
Cibule | 138 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Kečup | 90 |
Mouka pšeničná hladká | 70 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 2 |
Energetická hodnota celkem: 9755 kJ
Bílkoviny (g): 166,
Tuky (g): 147,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ
Bílkoviny (g): 23.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.