TOPlist


Buchta z ovesných vloček

  • Uživatelský recept
  • Autor: kristynkacz
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné200
Tvaroh odtučněný průměr250
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)200
Jablka100
Datlový sirup30
Vlašské ořechy50

Energetická hodnota celkem: 6058 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 179 SAFA (g): 10 Cukry (g): 52 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 606 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 17.9 SAFA (g): 1 Cukry (g): 5.2 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice (1 PL)

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme dohromady a rozmixujeme dle chuti buď na jemnou kaši nebo s hrudkami (doporučuji). Poté přidáme rozinky / oříšky dle chuti. Jablko lze nahradit banánem a datlový sirup jakýmkoli sladidlem (med, agávový, kukuřičný sirup, stévie). Pekáč vyložíme pečicím papírem a dáme do trouby na 35-40 min na 180°.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 01. 2016 17:33

evinka49

Já moc nepeču,ale tohle snad nebude žádný problém a vypadá na bezva pochtnání.

06. 01. 2016 17:28

Stefanie

vyzkouším:-)

17. 09. 2014 10:23

Tenhle recept se mi hodně líbí, protože nejlepší pečení je pečení bez mouky, bez cukru, bez tuku, bez soli :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma