TOPlist


Bramborový salát s řepou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Daniela1p
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)43
Červená řepa340
Celer bulva197
Brambory vařené834
Okurky sterilované průměr56
Cibulka jarní23
Cibule59

Energetická hodnota celkem: 5817 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 210 SAFA (g): 4 Cukry (g): 44 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 46 kJ

Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 1.7 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, olej a pepř

Postup přípravy

Uvaříme brambory ve slupce, řepu a celer. Vše necháme vychladit a nakrájíme na menší kostky. Celer najemno nastrouháme. Nakrájíme cibuli a kyselou okurku. Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakapeme olejem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma