- Autor: damat
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hera | 125 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 130 |
| Celozrnná mouka špaldová hrubá | 75 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Kypřící prášek do pečiva | 3 |
| Jablka | 360 |
Energetická hodnota celkem: 7705 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 232,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 163,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 963 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 20.4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






