TOPlist


Vepřové po debrecínsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: anubis
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Slanina anglická40
Rajčata 100
Paprika bílá100
Cibule80
Sádlo vepřové škvařené40
Mouka pšeničná hladká5
Vepřová kýta600
Párky debrecínské150
Brambory (syrové)700
Voda, minerální vody bez příchutě200

Energetická hodnota celkem: 10213 kJ

Bílkoviny (g): 164, Tuky (g): 133, Sacharidy (g): 146 SAFA (g): 60 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2553 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 33.3, Sacharidy (g): 36.5 SAFA (g): 15 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

červená paprika, kmín, sůl, pepř

Postup přípravy

Vepřové maso rozkrájíme na silnější plátky, osolíme a posypeme moukou. Na pánvi rozehřejeme sádlo a maso na něm osmažíme. Pak ho přesuneme do kastrolu. Na zbytku tuku na pánvi osmažíme cibulku, přidáme papriky a rajčata, přidáme červenou papriku, kmín a pepř, přilijeme trochu vody a když se začne vařit, přesuneme obsah pánve do kastrolu s masem. Necháme dusit. Když maso začne měknout, přidáme brambory a slaninu s párky, které jsme předtím vyškvařili na pánvi. Vaříme do změknutí brambor.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma