- Autor: MayDinner
- Doba přípravy (min.): 10
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 25 |
Žampiony | 300 |
Paprika žlutá | 200 |
Tofu natural | 300 |
Cibule | 200 |
Česnek | 25 |
Rajčata konzervovaná | 250 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 25 |
Dochucovadla:
oregano
Energetická hodnota celkem: 3748 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 937 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
V hluboké pánvi rozehřejeme olej a opečeme tofu ze všech stran, vyndáme a vložíme do tepla. Ve stejném oleji opékáme dohromady houby, papriku, česnek a cibuli za stálého míchání asi 7 minut. K zelenině přidáme drcená rajčata, vodu s polévkovým základem a koření a za občasného míchání přivedeme do varu. Přidáme tofu, vaříme 3 minuty a podáváme s celozrnným pečivem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.