TOPlist
Sledujte nás:

Tofu na paprice a žampionech

Zpět
  • Autor: MayDinner
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

oregano

Energetická hodnota celkem: 3748 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 15, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 937 kJ

Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

V hluboké pánvi rozehřejeme olej a opečeme tofu ze všech stran, vyndáme a vložíme do tepla. Ve stejném oleji opékáme dohromady houby, papriku, česnek a cibuli za stálého míchání asi 7 minut. K zelenině přidáme drcená rajčata, vodu s polévkovým základem a koření a za občasného míchání přivedeme do varu. Přidáme tofu, vaříme 3 minuty a podáváme s celozrnným pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři