- Autor: volakova-lenka
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 500 |
Cibule | 360 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Kečup | 250 |
Vepřová plec | 644 |
Energetická hodnota celkem: 16187 kJ
Bílkoviny (g): 233,
Tuky (g): 149,
Sacharidy (g): 396,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 124,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2023 kJ
Bílkoviny (g): 29.1, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 49.5, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.