TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnovo pórkový krém - polévka

Zpět
  • Autor: nachala
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový21
Pór212
Cizrna (v suchém stavu)371

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6561 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 223, SAFA (g): 13, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 60, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 656 kJ

Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nejdříve si namočíme přes noc cizrnu. Druhý den ji dáme vařit, vaří se poměrně déle. Nakrájíme si pórek, ten dáme do hrnce s olivovým olejem necháme ho zesklovatět přidáme cizrnu a přilijeme vodu ve které se cizrna vařila,osolíme a opepříme, pokud je vody málo dolijeme další. Vaříme ještě tak půl hodiny Po uvaření téměř všechen vývar scedíme do nějaké nádoby a mixujeme cizrnu a pórek, vývar doléváme postupně do té doby jak chceme aby byl krém hustý.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři