TOPlist


Cizrnovo-bramborová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: kaatee
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule170
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Česnek20
Cizrna (v suchém stavu)200

Energetická hodnota celkem: 3481 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 131 SAFA (g): 2 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 696 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 26.2 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 6.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, sladká paprika

Postup přípravy

Orestujeme na oleji česnek s cibulí a přidáme sladkou papriku. Restujeme přibližně 3 minuty. Zalijeme horkou vodou a přidáme bujón. Nakrájíme brambory na malé kostičky a společně s uvařenou cizrnou přidáme do polévky. Vaříme přibližně 15 minut. Poté odebereme asi třetinu polévky a rozmichujeme. Vrátíme zpět do polévky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma