TOPlist


Noky s uzeným a zelím

  • Uživatelský recept
  • Autor: sona1959
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
gnochi (koupené)500
Zelí bílé kysané450
Moravské uzené300
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibule40

Energetická hodnota celkem: 6123 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 196 SAFA (g): 7 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1531 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 2.8


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme pokrájené kysané zelí a dusíme. Nakrájíme uzené na kostky. Dáme uvařit noky. Ve woku na oleji osmahneme větší kousky cibule, nakrájené uzené, přidáme uvařené noky, zelí a promícháme. Případně dosolíme a opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma