- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Flora pro.activ | 20 |
Vepřová pečeně libová | 250 |
Cibule | 100 |
Petržel - kořen | 150 |
Celer bulva | 250 |
Mrkev | 350 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, tymián, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3165 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1583 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 41.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrouháme na plátky, dáme do pekáčku, okořeníme a nahoru položíme plátky vepřové libové pečeně. Podlijeme bílým vínem a dusíme v troubě do měkka. Vyjmeme maso a zeleninu do které přidáme lžičku Flory proactiv rozmixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.