TOPlist


Bramboračka

  • Uživatelský recept
  • Autor: ircza
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva100
Mouka pšeničná hladká30
Petržel - kořen70
Brambory (syrové)750
Voda, minerální vody bez příchutě4000
Česnek10
Houby čerstvé průměr150
Mrkev200

Energetická hodnota celkem: 3848 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 201 SAFA (g): 0 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 385 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 20.1 SAFA (g): 0 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, petžel, bobkový list, nové koření

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma