TOPlist


Candát na rajčatech

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olivy černé15
Olej olivový5
Pór80
Rajčata 150
Candát120

Energetická hodnota celkem: 986 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Koření na rybu, středomořské koření

Postup přípravy

Candáta okořeníme kořením na ryby, opečeme na kapce oleje, podlijeme vínem a podusíme. Vyjmeme z pánvičky,a na výpečku podusíme pór a rajčata. Posypeme středomořským kořením a vrátíme zpět candáta, aby se prohřál a nakonec zdobíme olivami. Jako přílohu podáváme brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma