TOPlist


Pečený filet ze pstruha

  • Uživatelský recept
  • Autor: ivana.cirmanova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Citronová šťáva35
Olej olivový25
Pstruh1000

Energetická hodnota celkem: 5966 kJ

Bílkoviny (g): 180, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 18 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 0.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, bylinky (např. tymián, rozmarýn, saturejka, petržel)

Postup přípravy

Vybrat pinzetou kosti z filetů. Filety naložit do oleje a citronové šťávy asi na 15 min, pak dát na plech vyložený pečicím papírem, posolit, poklást bylinkami. Péci asi 15 min na 175, pak vypnout troubu, nechat tam ještě 5 minut. Vytáhnout z trouby a přikrýt alobalem. Kromě brambor vyzkoušeno i s cizrnovo-rajčatovým pyré nebo s květákovým pyré.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma