TOPlist


Cizrna v rajské omáčce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yanninka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)500
Cibule400
Rajčata 1000
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 8846 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 357 SAFA (g): 3 Cukry (g): 104 Vláknina (g): 93 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1474 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 59.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 17.3 Vláknina (g): 15.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Oregano, česnek

Postup přípravy

Cizrnu necháme 24h odstát ve vodě a poté uvaříme do měkka. Osmahneme cibulku dozlatova, přidáme rajčata, které jsme nakrájeli na čtvrtiny, osolíme, dochutíme bylinkami, česnekem a povaříme. Jen co rajčata změknou, vše rozmixujeme a poté ještě chvíli povaříme. Do rajčatové směsi dáme cizrnu a podáváme. Na recept používám relativně velké množství cibule-kvůli příjemně nasládlé chuti

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma