TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrna v rajské omáčce

Zpět
  • Autor: Yanninka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)500
Cibule400
Rajčata 1000
Česnek10

Dochucovadla:

Oregano, česnek

Energetická hodnota celkem: 8846 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 357, SAFA (g): 3, Cukry (g): 104, Vláknina (g): 93, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1474 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 59.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 15.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cizrnu necháme 24h odstát ve vodě a poté uvaříme do měkka. Osmahneme cibulku dozlatova, přidáme rajčata, které jsme nakrájeli na čtvrtiny, osolíme, dochutíme bylinkami, česnekem a povaříme. Jen co rajčata změknou, vše rozmixujeme a poté ještě chvíli povaříme. Do rajčatové směsi dáme cizrnu a podáváme. Na recept používám relativně velké množství cibule-kvůli příjemně nasládlé chuti

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři