TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovesný štrůdl

Zpět
  • Autor: lilinickaH
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5082 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 196, SAFA (g): 4, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 40 kJ

Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Smícháme vločky s tvarohem, vodou a medem (2lžíce). Vzniklé těsto si rozdělíme na dva díly, první dáme na pečící papír na plech, poté nastrouháme jablka, zaprášíme špetkou skořice a přikryjeme druhou částí těsta. Pečeme v troubě cca 30 min na 180C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři