Vepřové řízky naruby, zapečené s kyselým zelím, jablkem a bramborami
- Uživatelský recept
- Autor: muriela
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 100 |
Zelí bílé kysané | 500 |
Brambory (syrové) | 900 |
Cibule | 120 |
Paprika červená | 120 |
Moravské uzené | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Strouhanka | 20 |
Vejce celá průměr | 110 |
Vepřová kotleta | 720 |
Energetická hodnota celkem: 12606 kJ
Bílkoviny (g): 202,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 228
SAFA (g): 43
Cukry (g): 46
Vláknina (g): 37
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2101 kJ
Bílkoviny (g): 33.7, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 7.2 Cukry (g): 7.7 Vláknina (g): 6.2 Sůl (g): 1.3
Dochucovadla:
sůl, zázvor, červená paprika sladká
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se
04. 02. 2015 14:27
radhaj