- Autor: paklenica
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 400 |
Cibule | 68 |
Rajčata konzervovaná | 180 |
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 136 |
Energetická hodnota celkem: 4800 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1200 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
mleté maso restuji na sucho, pustí, osolím opepřím, přidám cibuli, později sušený česnek, mletou papriku, rajčata v konzervě, žampiony a dusím
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.