- Autor: Jindra64
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 460 |
Lečo zeleninové sterilované | 550 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 300 |
Cibule | 136 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Sádlo vepřové škvařené | 16 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 260 |
Energetická hodnota celkem: 8799 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 286,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2200 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 71.5, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.