TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pohankové rizoto s houbami a zeleninou

Zpět
  • Autor: Oliveira
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, podle chuti masox nebo sójovou omáčku

Energetická hodnota celkem: 2492 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 85, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1246 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 42.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pohanku dáme do kastrůlku s vodou v poměru 1:2, přivedeme k varu a vaříme dokud se nevyvaří všechna voda. Já přidávám Podravku pro dochucení. V hlubší pánvi na oleji zpěníme cibulku a přidáme zmrzlé houby a zeleninu, není potřeba podlévat, pustí si vodu. Když jsou houby a zelenina měkké odstavíme a přidáme pohanku. Možno posypat strouhaným sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři