- Autor: katebag
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Brambory vařené | 333 |
Niva 50% | 90 |
Bryndza 50% | 50 |
Vejce celá průměr | 50 |
Dochucovadla:
sůl (málo), pepř, grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 3466 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 433 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
uvařené a oloupané brambory nastrouhat, přistrouhat zbytek, kořenit dle chuti, udělat placičky, péct cca 20 min na 180
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.