TOPlist


celerová polévla

  • Uživatelský recept
  • Autor: palinka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva100
Bujón průměr (hotový)12
Tavený sýr nízkotučný do 30% průměr50
Voda, minerální vody bez příchutě500

Energetická hodnota celkem: 527 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 264 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl,pepř

Postup přípravy

Celer na hrubo nastrouháme a na malém množství másla orestujeme do růžova, zalijeme 0,5litrem vývaru(může být z kostky)přidáme tavený sýr a vačíme, dokud se sýr nerozpustí. Dochutíme solí a pepřem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma