TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

celerová polévla

Zpět
  • Autor: palinka
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 527 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 264 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Celer na hrubo nastrouháme a na malém množství másla orestujeme do růžova, zalijeme 0,5litrem vývaru(může být z kostky)přidáme tavený sýr a vačíme, dokud se sýr nerozpustí. Dochutíme solí a pepřem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři