- Autor: palinka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Bujón průměr (hotový) | 12 |
Tavený sýr nízkotučný do 30% průměr | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 527 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 264 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Celer na hrubo nastrouháme a na malém množství másla orestujeme do růžova, zalijeme 0,5litrem vývaru(může být z kostky)přidáme tavený sýr a vačíme, dokud se sýr nerozpustí. Dochutíme solí a pepřem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.