- Autor: Jakub Vacek
- Doba přípravy (min.): 1
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 270 |
Zelí bílé kysané | 250 |
Sůl | 1 |
Koření průměr | 1 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 45 |
Hořčice plnotučná průměr | 2 |
Cibule | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2560 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1280 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.