- Autor: pecherova
- Doba přípravy (min.): 1
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Houby čerstvé průměr | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Cibule | 60 |
Hrášek sterilovaný průměr | 285 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 285 |
Rýže parboiled (uvařená) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8295 kJ
Bílkoviny (g): 161,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 233,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 830 kJ
Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.