TOPlist


Krůtí prsa v mrkvi s hráškem a kukuřicí

  • Uživatelský recept
  • Autor: Issina
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže400
Cibule150
Zeleninová směs hrášek + mrkev350
Máslo čerstvé5
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Sůl1

Energetická hodnota celkem: 3041 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 5 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 760 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 11.8 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Cibulku na drobno nakrájenou osmahnu na oleji a másle (nepatrné množství cca 1 cm měřím v malém panáku), přidám na kostičky nakrájené krůtí maso, opět osmahnu, osolím, opepřím, dusím cca 10 minut ve vlastní šťávě, potom přidám mraženou směs mrkve s hráškem a kukuřicí (mírně rozmraženou) a společně dusím cca 15 minut. V případě potřeby lze mírně podlít minimálním množstvím vody. Podávám s mramborem, rýží nebo těstovinami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma