- Autor: irris
- Doba přípravy (min.): 80
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 137 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Vepřová plec | 280 |
Masox (hotový výrobek) | 22 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Okurka nakládačka | 118 |
Vejce celá průměr | 55 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Dochucovadla:
gulašové koření
Energetická hodnota celkem: 4132 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osmahnem cibuli,přidame maso,masox a koření,hořčici a lák z okurek necháme dusit poté dame parek s okurkou a chvilku ještě vaříme nakonec zahustíme moukuou a dame vařená pokrajená vejce.. Vše krajíme na kostky nebo nudličky nic nebalíme :-)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.