TOPlist


Ražniči bez jehly

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirkadanesova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Telecí plec800
Slanina anglická160
Klobása ostravská220
Paprika červená340
Cibule220
Sádlo vepřové škvařené20

Energetická hodnota celkem: 9460 kJ

Bílkoviny (g): 226, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 56 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1577 kJ

Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 9.3 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Pekáč vymažeme tukem, poklademe na širší plátky pokrájenou cibulí, na kousky pokrájeným masem, opepříme, osolíme okmínujeme drceným kmínem. Posypeme nakrájenou paprikou, přidáme pokrájenou slaninu a klobásu. Ještě trochu posolíme, můžeme dát kousek masoxu nebo jiného dochucovadla, podlijeme asi 1 dcl vody a necháme 1 hodinu zapéci.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma