TOPlist
Sledujte nás:

guláš

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,mletá paprika majoránka...kdo má rád jako já,přidá jednu chili papričku-je to tak akorát

Energetická hodnota celkem: 3039 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 9, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Nakrájíme maso na kostky o velikosti 3x3 centimetry,osolime,opepříme a necháme v míse zhruba 20 minut aby se nám spojily chutě,mezi tím si nakrájíme cibuli jak je kdo zvyklý(nemusí být vyloženě na jemno),do kastolu dáme olej a na něj všechnu cibuli,restujeme do svtle hněda(nepřipálit),jakmile je cibule akorát dáme lžíci sušené papriky a v zápěti všechno maso z mísy docela svižně mícháme aby se maso zatáhlo a obalilo se ve směsi cibule a papriky,přilejeme vývar,nebo jen vodu tak aby maso bylo skoro celé potopené,přidáme na proužky nakrájenou papriku,stáhneme plamen na minimum a necháme dvě hodiny probublávat,sledujeme výšku hladiny a podle potřeby přidáme tak aby maso bylo zhruba ze dvou třetin potopené,jakmile je maso měkké přidáme rozdrcený česnek,necháme přejít varem a vypínáme,přidáme v hrsti rozedmutou majoránku a necháme pět až deset minut odstát...podáváme s chlebem-pečivem .|Dobrou chuť

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři