- Autor: sona1959
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 250 |
Cibule | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 50 |
Bujón průměr (hotový) | 1 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 1 |
Boloňská omáčka | 350 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Energetická hodnota celkem: 5938 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 4, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na lžíci oleje zesklovatět cibuli, přidat mleté a osmahnout. Zalít hotovou omáčkou (Otma), popř. naředit vodou, dochutit špetkou bujonu, solí, pepřem, česnekem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.