TOPlist


Halušky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka.Hrudka
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé kysané500
Cibule80
Slanina anglická200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Chicche - brambor.mininoky500

Energetická hodnota celkem: 5269 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 195 SAFA (g): 33 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1054 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 6.6 Cukry (g): 4.6 Vláknina (g): 5.4 Sůl (g): 2.2


Dochucovadla:

sůl, cukr, kmín,

Postup přípravy

Osmahneme cibuli a na kostičky nakrájený uzený bok, přidáme kysané zelí a nakonec uvařené chicche (bramborové mininoky) a zamícháme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma